Camfil

CamCleaner City-M

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5


Hinta: 1999,00 199900

Toimitusaika 5-10 päivää

Määrä: kpl

Camfilin CITY-M ilmanpuhdistin tarjoaa ammattimaista ilmanpuhdistusta kotioloihin. Tästä apu sinulle, jolle puhdasilma on tärkeää.

Laite sisältää kaksi Absolute™ HEPA -hiukkas- ja molekyylisuodatinta.

 

Tämä tuote on mahdollista ostaa myös Collector osamaksulla. Lue lisää

Camfilin CITY-M ilmanpuhdistin jota ammattilaiset suosivat. Se on hiljainen, tehokas, tyylikäs ja ympäristötietoinen. Jos vertaat suodattimia, näet miksi CITY on paras ilmanpuhdistin koteihin, toimistoihin, kampaamoihin, hotelleihin, kouluihin ja julkisiin tiloihin. Se on myös erittäin helppokäyttöinen – kytke ja käytä. Muutaman tunnin kuluttua jokaisessa kuutiometrissä on miljoonia vaarallisia hiukkasia vähemmän. CITY on yksinkertaisesti paras hankinta, kun haluat parantaa perheesi,  työntekijöidesi ja asiakkaidesi terveyttä ja turvallisuutta.

Suodattimet

City-sarjassa on markkinoiden tehokkaimmat Absolute™ HEPA -hiukkas- ja molekyylisuodattimet. Ne takaavat terveellisemmän sisäilman työpaikallasi poistamalla pölyä, kaasuja ja haitallisia hiukkasia. Absolute™ HEPA-suodatin on niin tehokas, että ilman olisi kierrettävä vähintään kolme kertaa perinteisen ilmanvaihdon läpi ollakseen yhtä puhdasta.

Esimerkiksi verrattaessa City M-mallia toisen merkin laitteeseen ilmeni, että suodattmet ovat jopa 14 kertaa painavammat kuin heidän. Tämä tarkoittaa sitä, että suodattimiemme suodatusteho on huomattavasti parempi vaikuttamatta ilman läpäisykykyyn. Mitä suurempi suodattimen pinta-ala on, sitä enemmän siihen mahtuu hiukkasia. Se tarkoittaa myös sitä, että ilma pääsee läpi ilman suodattimen tukkeutumista ja sitä voi käyttää pidemmän aikaa – säästäen näin energiaa. Kun valitset CITY M -ilmanpuhdistimen, saat kaksi isokokoista suodatinta, jotka takaavat tasalaatuisen tehokkuuden koko elinkaariensa ajan. Se on myös vihreämpi ja kestävän kehityksen kannalta parempi valinta kuin muut ratkaisut.

Suodattimien käyttöikä toimisto- ja asuintiloissa 1 - 1.5 vuotta.

Ominaisuudet:

  • Virransyöttö: 230 V
  • Suodatin: H13 / Aktiivihiili
  • Asennus: Lattia
  • Värit: Valkoinen
  • Paino: 16 kg
  • Maksimi puhdistusala: 75 m²
  • Mitat: 329 x 725 x 338 mm (L x K x S)
  • Äänitaso: 16-53 dBA

 

Tämä tuote on mahdollista ostaa myös Collector osamaksulla. Lue lisää

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.